fbpx

Vacatures

Accountmanager

Als accountmanager bij Direct Energie MKB ben je cruciaal voor het beheren en uitbreiden van onze klantenportefeuille. Je werkt nauw samen met klanten om hun energiebehoeften te begrijpen en biedt oplossingen die hun zakelijke doelen ondersteunen. Dit omvat het adviseren over energiebesparing en het aanbieden van op maat gemaakte energiecontracten.

Je bent proactief in het herkennen van verkoopkansen en bouwt sterke klantrelaties op door regelmatige updates over nieuwe producten en diensten. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het onderhandelen over contracten.

Met jouw commerciële drive communiceer je effectief met klanten op verschillende niveaus. Je bent flexibel in het beheren van diverse projecten en streeft naar resultaten. In het sales team werk je nauw samen met collega’s en rapporteer je aan de Sales Manager.

Je hebt de vrijheid om de klantrelatie naar eigen inzicht te beheren, inclusief het bezoeken van klanten indien nodig.

 
 
 
 

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@directenergiemkb.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Marketing medewerker

Direct Energie MKB is op zoek naar een marketingmedewerker om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om onze klantenbasis te vergroten en ons merk te promoten. Je zult werken aan een breed scala aan projecten, waaronder digitale marketing, e-mailmarketing, contentcreatie, sociale media en evenementen.

We zoeken iemand met een passie voor marketing en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle marketingcampagnes. Je moet creatief zijn, goed kunnen samenwerken en in staat zijn om onder druk te werken om strakke deadlines te halen. Een HBO-diploma in marketing of een gerelateerd veld is vereist, evenals ervaring met digitale marketingtools en -technieken.

Als je denkt dat je de juiste persoon bent voor deze functie, stuur ons dan je cv en motivatiebrief. We kijken er naar uit om van je te horen!

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@directenergiemkb.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

HR-manager

Direct Energie is op zoek naar een HR-medewerker om ons team te versterken. De HR-medewerker is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de HR-afdeling bij het uitvoeren van alle HR-gerelateerde taken. De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO-diploma in Human Resources of een gerelateerd vakgebied, minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.

Verantwoordelijkheden:
– Beheren van HR-administratie
– Verwerken van salarissen
– Ondersteunen van werving en selectie
– Opstellen van arbeidsovereenkomsten
– Beheren van verlof- en ziekteverzuim

Belangrijkste vereisten:
– Bachelor- of masterdiploma in Human Resources of een gerelateerd vakgebied
– Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden
– In staat om te multitasken, prioriteiten te stellen en nauwkeurig te werken
– In staat om in een snel veranderende omgeving te werken
– Passie voor het ondersteunen van de HR-afdeling en het helpen van medewerkers


Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@directenergiemkb.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!