fbpx

Absoluut! Wij adviseren u wel om eerst uw huidige contract uit te dienen. Zo voorkomt u eventueel kosten. Wij kunnen vooraf wel al een overstap aanvragen voor wanneer u contract vrij bent. Onze accountmanagers staan telefonisch klaar om de voor en -nadelen van een vroegtijdige opzegging met u te bespreken.

Wij werken alleen met leveranciers die 100% duurzame Nederlandse energie opwekken. Zo bent u niet afhankelijk van de ontwikkelingen in andere landen waar onstabiele situaties zich kunnen voordoen. 

Door de huidige energiecrisis zit u met een variabel contract bijna onvermijdelijk met te hoge tarieven voor uw gas en stroom. Dit doen leveranciers veelal om  te compenseren met (oude) vaste contracten die nog doorlopen uit een goedkopere periode. Gelukkig bent u wel vrij om direct te veranderen van leverancier. Wij begeleiden u graag naar de juiste match, waar u kunt profiteren van de goedkoopste tarieven.

Wanneer u een vast contract met vaste tarieven afsluit wordt het maandbedrag berekend op basis van een schatting van het vorige jaar. Wanneer u  minder verbruikt hebt in het komende jaar kunt u geld terug verwachten.

Nee, wanneer u ons contactformulier invult nemen onze accountmanagers binnen 1 werkdag contact met u op. Zij zullen samen met u kijken naar het beste plan voor uw onderneming. Ook zullen zij het papierwerk met de leveranciers in orde maken voor u. 

U kunt zelf bepalen hoe u betaald. Betalen via automatische incasso en handmatig overmaken is beide mogelijk. 

Dit is mogelijk. Tijdens het eerste telefonische contact met onze accountmanagers kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van deze service. Zij zullen u meer vertellen over de mogelijkheden.

Wij begrijpen natuurlijk als de beste dat voor u als ondernemer het een groot probleem is als u zonder energie komt te zitten. Maar wij kunnen u geruststellen dat het niet geval zal zijn. De nieuwe leverancier zal samen met uw vorige leverancier afspreken wat het overstap moment zal zijn om te zorgen dat u zonder onderbrekingen gebruik kunt maken van uw energie. 

Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden?

Vul ons contactformulier in en onze account managers nemen binnen een werkdag contact met u op! 

Wilt u ons direct spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op  085 – 050 19 75