fbpx

Groene energie voor een prikkie.

Uit recent onderzoek blijkt dat binnen een periode van tien jaar maar liefst 97,4% van de ondernemers financieel voordeliger uit is met een vast energiecontract dan met een variabel contract. Bij een variabel contract betaalt u vaak de hoogste prijzen, wat vooral in de huidige fluctuerende energiemarkt kan leiden tot wel 50% hogere kosten. Direct Energie MKB kan u ondersteunen bij het vinden van de meest gunstige deal. Wij werken samen met alle grote leveranciers, die ons dagelijks de scherpste aanbiedingen doen toekomen.

 Het kiezen voor een vast contract biedt dus niet alleen een prijsvoordeel, maar ook stabiliteit en voorspelbaarheid in uw energiekosten, wat essentieel kan zijn voor een gezonde bedrijfsvoering.

Veel ondernemers hebben een variabel contract. In de meeste gevallen is dit niet de beste optie.
Waarom collectief inkopen?

Sinds dat in 2022 de energieprijzen zich extreem hebben toegenomen, heeft ons bedrijf meer ondernemers dan ooit te voren kunnen helpen met de energiecontracten. 

 Echter zien ondernemers steeds vaker  de essentie in dat het belangrijk is om niet elke maand voor verassingen te komen staan met torenhoge variabele kosten. 

Wij helpen u en uw onderneming daar bij. Geheel vrijblijvend natuurlijk! 

Heeft u liever een fysieke ontmoeting?