fbpx

Ons verhaal

Direct Energie is voortgekomen uit de visie van twee partners, elk met ervaring bij verschillende energiemaatschappijen. Zij realiseerden zich dat de zakelijke energiemarkt efficiënter en klantvriendelijker kon. De substantiële marketingbudgetten die werden ingezet om klanten te werven, leidden tot hogere energietarieven. Dit was een aanleiding voor een nieuwe aanpak.

Ons deskundige en hechte team zet zich met volle toewijding in om onze klanten het allerbeste te bieden. Wij geven de voorkeur aan persoonlijke betrokkenheid boven kostbare reclamecampagnes. Onze benadering is direct en persoonlijk, gericht op het leveren van maatwerk en het waarborgen van klanttevredenheid. Hoewel veel van onze klanten voor een langdurige samenwerking kiezen, bieden we ook flexibele, kortere trajecten aan.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de energiemarkt weten wij exact waar de meest voordelige deals te vinden zijn. We streven er dagelijks naar om voor u de best mogelijke aanbiedingen te selecteren en te garanderen, zodat u continu van optimale tarieven geniet.

In deze uitdagende tijden, en ook daarbuiten, erkennen wij het belang van ondernemers als de ruggengraat van onze samenleving. Wij zijn van mening dat zij de ondersteuning verdienen die wij kunnen bieden. Direct Resultaat! Direct Energie!

Samen met u, creëren we een gezond ondernemers landschap.

Al vele jaren staan wij ondernemers bij, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kerntaken.

Klantenservice

Onze klantenservice richt zich op efficiënte en veilige ondersteuning bij offerteaanvragen. We waarborgen de vertrouwelijkheid van uw gegevens en houden u continu op de hoogte. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@directenergiemkb.nl of op 085 – 050 19 75.

500+

Tevreden klanten gingen u voor